Dominion, vegan documentary, vegansk dokumentar, veganisme, vegansk blog
Blog,  Dokumentarer,  Veganisme

Tør du se sandheden i øjnene?!

 

Dominion, vegan, documentaryMed al den fokus, der er for tiden på sundhed og miljø – er det også vigtigt at huske på begreber som ægte kærlighed og medfølelse og begynde at tage handling imod en lysere fremtid for planeten og alle dens levende væsener! En raw-vegansk livsstil indebærer netop dette etiske aspekt, som omhandler dyrene, som i vores tid undergår, hvad nogle vil betegne som helvede på jord!

Som fortaler for en mere sund raw-vegansk kost-retning, med stor fed streg under vegansk, går jeg naturligvis meget op i det etiske aspekt af denne livsstil!

Derfor vil jeg rigtig gerne opfordre jer alle sammen, uanset spisevaner, til at se dokumentaren Dominion! Dominion skildrer vores forhold til dyrene og afslører den mørke virkelighed af den moderne industri gennem droner, skjulte og håndholdte kameraer! Den viser den barske virkelighed om, hvordan vi i dag behandler dyrene – vores dejlige medbeboere – og åbner for indsigten i, at du med dine valg kan være med til at gøre en forskel og ændre på denne virkelighed!

Du kan nu se dokumentaren derhjemme i trygge rammer lige her!

⚠️Jeg anbefaler dog en aldersgrænse på minimum 15 år, da filmen indeholder stærke billeder⚠️

Se traileren til Dominion her

Hvis du er en af de seje, der rent faktisk tør se denne film fuldt til ende, så vil jeg stærkt anbefale, at du efterfølgende, for at passe på dig selv, går ind på hjemmesiden under self-care og føler anvisningerne, da denne information kan generere en del vrede og følelse af afmagt i forhold til den virkelighed, du her bliver vidne til! 

~ Make the connection ~