Holistisk Terapi & Behandling

Tankefeltterapi & Healing

Jeg ønsker at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og tilpas. Et rum, hvor du kan dele og blive holdt i et kærligt space med rummelighed, kærlighed og fokus på dig! 

Min holistiske praksis

I min praksis anvender jeg en holistisk tilgang – dvs. jeg anskuer mennesket som en helhed og arbejder både med kroppen, sindet og det sjælelige. Jeg kombinerer metoder og værktøjer fra den vestlige psykologi og samtaleterapeutiske praksis samt Østens viden om kroppens energibaner (meridianer) og healing .

Med min baggrund som cand.pæd.pæd.psyk og Tankefeltterapeut, kombineret med min personlige erfaring indenfor bevidsthedsudvikling, traume release, naturlig healing, kost, mindset og spiritualitet, ønsker jeg at hjælpe dig til at leve udfra din hjerteenergi – din essens – og herigennem begynde at skabe det liv, du drømmer om, samt finde balance i livet; slippe gamle traumer; ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre; leve sundere og generelt opnå naturlig healing af krop, sjæl og psyke.

Hvad er Tankefeltterapi?

Tankefeltterapi er et enestående effektivt værktøj til at lindre og helt fjerne forskellige former for smerter og ubehag, som mange mennesker kæmper med – fysisk som psykisk. Metoden er velegnet til både børn og voksne!

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med vestens psykologiske samtaleterapi. Det er en effektive metode til at forløse fysiske og psykiske symptomer, og behandlingen består i, at energibanerne (meridianerne), kendt fra bl.a. akupunktur, zoneterapi m.m., stimuleres med en let banken/tapping forskellige specifikke steder på kroppen, samtidig med, at man fokuserer på sit ubehag. Dette medfører en øget frekvens, der muliggøre frigørelse.

Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag.

tankefeltterapi, median punkter, tapping

 Hvorfor Tankefeltterapi?

Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget alligevel fortsætter og til stadighed vil blive trigget. Det er derfor nødvendigt at have fokus på krop/tanke/følelse som en helhed, når psykiske og fysiske ubalancer skal behandles. Metoden har en direkte påvirkning på hjertet og afbalancerer det autonome nervesystem på meget kort tid. Derved opnås en markant forbedring i både krop, hjerte og sind. 

Hvad kan Tankefeltterapi bruges til?

Tankefeltterapi kan bruges til alle former for ubehag – og er velegnet til både børn og voksne. Da metoden er uden bivirkninger, er der ingen begrænsninger for, hvad den kan bruges til. Metoden er desuden godkendt som en evidensbaseret behandlingsform i USA.

Her er en oversigt over nogle af de problemstillinger, man kan arbejde med via Tankefeltterapi;

Afhængighed (rygning, alkohol, ludomani mm.)

Traumer

Stress

Angst og social angst

Panik og panikangst

Sorg og kærlighedssorg

Skyldfølelse

Frygt

Fobier

Selvværds problematikker

Vrede/jalousi

PTSD

Tvangstanker/lidelser

Migræne

Lavt selvværd og selvtillid

Koncentrationsproblemer

Depression

Seksuelle problemer

Samlivsproblemer

Vægtproblemer

Søvnproblemer

Fysiske smerter

Psykiske smerter

…og meget mere…

Metoden virker lige godt på fysiske og psykiske skavanker. Glæd dig til at mærke virkningen på din egen krop. Følg med på facebook-siden Tankefeltterapi & Holistisk Behandling – Lærke Sjøsten for løbende updates, ledige tider, adgang til gratis gruppe, mm..

Hvor foregår det?

Behandling finder sted;

Banevænget 67

3550 Slangerup

– med mindre andet aftales. Jeg kan ligeledes komme til dig mod et mindre kørselstillæg – alt efter hvor du bor. Behandlingen kan også som noget helt nyt foregå online uden fysisk fremmøde.

Glæd dig til at mærke virkningen på din egen krop – du vil ikke fortryde det! Læs gerne tidligere klienters udtalelser om behandlingen her, hvis du er blevet nysgerrig!

Priser

1 enkeltbehandling – 1500 kr.

3 behandlinger – 3500 kr.

5 behandlinger – 4500 kr.

10-turs klippekort – 8000 kr.

 

Prisen inkluderer;

1,5 – 2 timers holistisk behandling med tankefeltterapi, EFT, samtaleterapi, healing, teknikker til selvbehandling, som du kan udføre derhjemme, samt opfølgning efter behandling, så jeg ved, at du kommer godt videre i din proces.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig videre på din rejse, så skriv til mig på en af nedenstående måder;

Send mig en mail;

Rawsomevibesdk@gmail.com

Skriv en besked til min facebookside;

RawsomeVibes

Kontakt mig direkte her;

Lærke Sjøsten

Send en sms eller ring på;
28 26 04 44

Lys & Kærlighed

Lærke