Blog,  Holistisk Sundhed & Udvikling

Lyt dig til et positivt mindset

Taler du pænt til dig selv? Mange af os taler ofte grimt til os selv i løbet af en helt almindelig dag – vi dømmer os selv og udpeger vores fejl og mangler – og det påvirker rent faktisk vores tanker, følelser og adfærd! Hvad nu hvis vi begyndte at tale pænt til os selv, og fokusere på vores positive sider, vores fordele og de aspekter, vi godt kan lide ved os selv?! Hvis du lige nu sidder og tænker, at der da faktisk ikke er noget, du sådan egentlig kan lide ved dig selv, jamen så er det vist på tide at finde frem til noget og begynde at udvise noget mere selvkærlighed.

Det kan være svært for rigtig mange, og en god måde at starte på er derfor ved at begynde at lytte til positive bekræftelser, også kaldet affirmationer, oplæst af andre – dvs. i stedet for, at du for eksempel selv står foran spejlet og siger disse fantastiske ting til dig selv, så lytter du til sætningerne og lader din underbevidsthed optage hvert et ord. For at gøre det nemt for dig, har jeg lavet en video på kun 3 minutter, som du kan starte med at bruge!

Med denne video kan du starte hver dag med et positivt mindset og begynde at tiltrække lige præcis det, du ønsker i dit liv. Du kan også lytte til den mens du cykler, går tur eller når du vasker op.

Det er essentielt, at du lytter over en længere periode, for at hjernen kan indoptage de positive bekræftelser som dens egen sandhed – lyt derfor dagligt i minimum 21 dage, men jo længere tid du lytter, des mere omstillingsparat vil din hjerne og dit mindset blive i forhold til at tænke affirmativt og manifestere endnu mere positivitet i dit liv.

Ved at sige, at du elsker dig selv som det første efter du vågner om morgenen, øger du chancerne for, at du vælger at engagere dig mod en sund livsstil fra begyndelsen af din dag, hvilket vil føre til en følelse af succes og selvtillid, der vil bringe dig endnu et step videre mod at nå dine mål og drømme!

Lyt til disse bekræftelser dagligt, indtil du begynder at tro oprigtigt på dem – giv ikke op, selvom hjernen er stædig og ønsker at holde fast ved det gamle og genkendelige.

Rigtig god fornøjelse!