Priser

Priser

1 enkeltbehandling – 1200 kr.

3 behandlinger – 2700 kr.
(spar 900 kr)

5 behandlinger – 4000 kr.
(spar 2000 kr)

Prisen inkluderer;

60-90 min holistisk behandling med tankefeltterapi, EFT, samtaleterapi, healing, teknikker til selvbehandling, som du kan udføre derhjemme, samt opfølgning efter behandling, så jeg ved, at du kommer godt videre i din proces. Læs mere HER!

Under nedlukningen kører jeg som noget helt særligt et eksklusivt tilbud til børn og unge under 18 år til kun 300 kr. pr. session!

550 kr. pr. session

(Særligt tilbud under corona)

Prisen inkluderer;

60-90 min holistisk samtaleterapi og spirituel mentoring, hvor vi har fokus på lige netop dét, det fylder for dig lige nu. Under nedlukningen tilbyder jeg helt eksklusivt 1:1 SoulTalks for dig, der ønsker at udvide din bevidsthed og finde ind til dit lys gennem blandt andet at arbejde med dit mørke – enten online eller som SoulWalk & Talk i naturen, hvor du samtidig får luft, ro og grounding! Du vil desuden få øvelser, som du kan lave derhjemme, samt opfølgning efter sessionen, så jeg ved, at du kommer godt videre i din proces. Læs mere HER!

650 kr. pr. session

Prisen inkluderer;

60-90 min personlig mentoring, hvor vi arbejder med din konkrete livsstil og de mål, du ønsker at opnå, så du kan skabe det liv, du drømmer om! Du modtager rådgivning, støtte og vejledning til et naturligt sundere helbred gennem kost og mindset, uagtet hvor du er på din rejse lige nu! Vi arbejder ligeledes med de blokeringer og overbevisninger, der fastholder dig i den livsstil og de mønstre, som du ønsker at ændre, så du kan skabe varig forandring og opleve en helt ny måde at leve på! Læs mere HER!

Jeg afholder løbende ceremonier, hvor vi sammen skaber lys og kærlighed! Der afholdes løbende forskellige former for ceremonier, med intentionen om at åbne din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrke din connection til dit dybere jeg!

Hver ceremoni vil være unik og med hver sit overordnede tema – men der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

Der vil både blive afholdt online og ved fremmøde – og nogle ceremonier vil være gratis! Se indhold og priser på de forskellige ceremonier løbende HER!

En session kan enten foregå hos mig, hjemme hos dig selv eller online, alt efter hvad, der passer bedst ind i dit liv!