Priser

Priser

1 enkeltbehandling – 1500 kr.

3 behandlinger – 3500 kr.

5 behandlinger – 4500 kr.

10-turs klippekort – 8000 kr

Prisen inkluderer;

1,5-2 timers holistisk behandling med tankefeltterapi, EFT, samtaleterapi, healing, teknikker til selvbehandling, som du kan udføre derhjemme, samt opfølgning efter behandling, så jeg ved, at du kommer godt videre i din proces.

Tankefeltterapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med vestens psykologiske samtaleterapi. Det er en effektive metode til at forløse fysiske og psykiske symptomer, og behandlingen består i, at energibanerne (meridianerne), kendt fra bl.a. akupunktur, zoneterapi m.m., stimuleres med en let banken/tapping forskellige specifikke steder på kroppen, samtidig med, at man fokuserer på sit ubehag. Dette medfører en øget frekvens, der muliggøre frigørelse.

Resultatet er en forbløffende effektiv behandling, der hurtigt og effektivt eliminerer psykisk og fysisk ubehag.

Læs mere om behandling med tankefeltterapi HER!

 

1200 kr. pr. session

Prisen inkluderer;

1,5-2 timers holistisk samtaleterapi og spirituel mentoring, hvor vi har fokus på lige netop dét, det fylder for dig lige nu. Vi dykker ned i de begrænsninger og blokeringer, der måtte være, frisætter og transformerer og snakker om konkrete handlinger du kan begynde at tage, så du kan manifestere det liv, du drømmer om!

SoulTalks er for dig, der ønsker at udvide din bevidsthed og finde ind til dit lys gennem blandt andet at arbejde med dit mørke – enten online eller som SoulWalk & Talk i naturen, hvor du samtidig får luft, ro og grounding! Du vil desuden få øvelser, som du kan lave derhjemme, samt opfølgning efter sessionen, så jeg ved, at du kommer godt videre i din proces. Læs mere HER!

Skriv for pris, da denne varierer, alt efter hvilken slags ceremoni du ønsker!

Jeg afholder løbende healingsrejser og kakao ceremonier, der åbner din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrker din connection til dit dybere jeg! Du vil blive fyldt op med kærlighed, næring og omsorg og få mulighed for at give slip på gamle energier og heale dit system.

Ceremonien varer mellem 3-5 timer, alt afhængig af, hvilken healingsrejse vi skal på!

Hver ceremoni vil være unik og med hver sit overordnede tema – og der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

Jeg faciliterer også skræddersyede gruppe- og individuelt tilrettelagte ceremonier på bestilling, udover de jeg selv kanaliserer ned og inviterer til løbende – så du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle ønsker – og så tager vi en uforpligtende snak om behov og muligheder!

Det foregår både online og hvor vi mødes!

Jeg afholder desuden indimellem gratis online ceremonier, guidede meditationer og fjernhealinger, når jeg bliver kaldet til det – hvor du kan snuse lidt til, hvad healingsrejser og spirituelle ceremonier kan gøre for dig – disse kommer til at foregå i gruppen RawsomeVibes!

 

Transformationsforløb

800 kr. pr. session

Prisen inkluderer;

60-90 min personlig mentoring, hvor vi arbejder med din konkrete livsstil og de mål, du ønsker at opnå, så du kan skabe det liv, du drømmer om! 

Du modtager rådgivning, støtte og vejledning til et naturligt sundere helbred gennem kost og mindset, uagtet hvor du er på din rejse lige nu! 

Vi arbejder ligeledes med de blokeringer og overbevisninger, der fastholder dig i den livsstil og de mønstre, som du ønsker at ændre, så du kan skabe varig forandring og opleve en helt ny måde at leve på! 

Kontakt mig for en uforpligtende snak, da dette forløb tilrettelægges  individuelt udfra dine behov og ønsker!

Healing & Fjernhealing

60 min – 900 kr

Prisen inkluderer;

30 eller 60 min med fokus på holistisk healing af hele dit system. Inden sessionen afstemmer vi, om der er områder, du særligt ønsker vi fokuserer på og hvad du ønsker dig af healingen – og ellers mærker jeg intuitivt ind og arbejder der, hvor jeg bliver guidet hen. Under healingen skal du blot ligge og tage i mod, give slip og slappe af, og lade dig guide gennem meditation!

En healingssession er for dig, der har brug for mere ro og tid til bare at være DIG – præcis som du er! Healingen vil bringe dig mere balance og skabe et rum, kun for dig, hvor du kan tage en pause fra alt andet, blive fyldt op med kærlighed, næring og få fornyet energi i krop, sind og sjæl!

En session kan enten foregå hos mig, hjemme hos dig selv eller online, alt efter hvad, der passer bedst ind i dit liv!