Veganske Spisesteder

Veganske Spisesteder

Her kan du nemt og enkelt finde frem til forskellige veganske spisesteder! Nogle er 100% veganske, andre har blot veganske muligheder på menuen, samtidig med deres almindelige udvalg, så du nemt kan mødes og spise med andre, uanset spisevaner. 

Veganske spisesteder

København

Kaf er et 100% plantebaseret konditori. De tilbyder både kaffe, te og kage, såvel som bagværk, brunch og frokost. De har et stort udvalg af lækre kager og tærter, blandt andet cheesecakes i forskellige varianter såsom deres velkendte oreo-, legendariske skildpadde-, samt populære hindbær cheesecake – og man kan også bestille kager hjem til, hvis man får gæster eller skal holde fest.

Læs mere om Café Kaf her! 

BANANA sælger bæredygtig, vegansk is uden raffineret sukker, sødet naturligt af selve frugten. Gennem en innovativ tilgang blev der skabt et unikt og lækkert produkt med det traditionelle soft-serve-format, men med en næringsværdi, der letter en livsstil uden at gå på kompromis med pris eller smag. Ved at bruge bananer, der ellers ville blive kasseret på grund af deres udseende, bidrager BANANA til at reducere det overordnede madspild. BANANA leverer desuden uden omkostninger is, bananbrød og karamelsovs hjem til dig.

Læs mere om BANANA her! 

California Kitchen har forskellige sunde bowls på menuen, hvor de fleste kan laves veganske. De har 4 forskellige locations i København.

Læs mere om California Kitchen her!

Det Rene Brød er et økologisk bageri, der har veganske alternativer, fx veganske chokolade croissanter, veganske tebirkes og veganske frøsnappere!

Læs mere om Det Rene Brød her!

Flavour Bastards er en 100% vegansk restaurant, der går op i økologi, men også i bæredygtighed, derfor falder deres valg af håndplukkede råvarer ofte på lokale råvarer. De serverer retter som bowls, burgere, toasts, pasta, butter chicken, og grøntsagsretter.

Læs mere om Flavour Bastards her!

Halifax er en burgerrestaurant, hvor du kan få en vegansk burger og en vegansk bowl.

Læs mere om Halifax her!

Is á Bella er en is butik med en del veganske muligheder. De har både is lavet på rismælk samt sorbet-is – som alle er dejligt cremede og velsmagende. Deres produkter er fedtfattige og lave på sukkerindhold.

Læs mere om Is á Bella her!

Kaffestuen byder dig velkommen ind i varmen til brændeovn, kaffe og et bredt udvalg af sunde salater og sandwiches. De har et spændende udvalg af glutenfri og veganske salater, hjemmebagt speltbrød, smoothies og friskpressede juices. Alle deres salater og sandwiches er lavet uden mælkeprodukter, og de er økologiske, når de kan!

Læs mere om Kaffestuen her!

Max er en landsdækkende hamburgerkæde, hvor du kan få veganske menuer, både veganske nuggets, veganske burgere og lækre veganske milkshakes! 

Læs mere om Max her!

Nicecream Copenhagen er 100% vegansk og serverer lækre is, cookie-sandwich-is og milkshakes baseret på kokosmælk, økologisk rørsukker og frugter og andre ingredienser af høj kvalitet. De har 4 forskellige locations rundt om i København og går meget op i bæredygtighed.

Læs mere om Nicecream Copenhagen her!

Plads N er en 100% vegansk pizzarestaurant og bar. De serverer lækre pizzaer og drinks i restaurantens dejlige omgivelser fyldt med planter, københavner-lamper, franske skolestole og gamle døre lavet om til bænke. Kvalitet er i højsædet, og alt bliver lavet fra bunden på årstidens bedste råvarer. Råvarerne skifter efter sæsonen og hentes hjem fra ind- og udland.

Læs mere om Plads N her!

Hos Plant Power Food får du sunde, sæsonbestemte ingredienser af høj kvalitet, hvilket er nødvendigt for den bedste smag og visuelle oplevelse. De er en af ​​Danmarks mest nytænkende veganske restauranter og serverer smukke og lækre retter. De er 100% veganske!

Læs om Plant Power Food her!

RizRaz har en fantastisk buffet med lækre veganske valgmuligheder, salater, falaffel, hummus, kartofler, brød, mm. I buffeten finder du både vegetariske og veganske retter, og er du i et selvskab med ikke-veganere, kan der også fåes både seafood og forskellige slags steaks a la carte.

Læs mere om RizRaz her!

Hos souls får du lækre veganske retter – alt fra brunch til burgere og lækre desserter. De tænker i bæredygtighed og friske ingredienser – og har location flere steder i København – og så er de 100% veganske.

Læs mere om souls her!

SimpleRaw er en 100% vegansk restaurant med blandt andet brunch, smørrebrød, snacks, sandwich, burgere, supper, salater, desserter. Alt på menukortet er vegansk og glutenfrit.

Læs mere om SimpleRAW her!

 

 

Urten er en lækker 100% vegansk restaurant, som hver måned kører en ny menu, hvor man kan vælge mellem et par forretter, hovedretter og desserter. Man kan vælge enten en 2- eller 3-retters menu, og det æstetiske udtryk er altid i top. Lækker mad og kan klart anbefales.

Læs mere om Urten her! 

Veggitalia Pizzaria er et pizzaria med et stort udvalg af veganske retter, både pizzaer, sandwiches, durums, pitabrød, burgere og pastaretter, som alle er plantebaserede og uden animalske stoffer. Hvis du får lyst til vegansk pizza, vil jeg klart anbefale Veggitalia, som har et stort udvalg af klassikere såsom margherita, vesuvio, pepperoni, capricciosa, salatpizza med kebab, calzone og hawaii, og masser af andre himmelske pizzaer i veganske udgaver.

Læs mere om Veggitalia her! 

42RAW har forskellige veganske og glutenfri tilbud på menuen, heriblandt morgenmad, brunch, burgere, sandwiches, sweet potato fries, desserter, poké bowls og andre bowls.

Læs mere om 42RAW her!

Bali

Vegansk Café

Raw Food Restaurant

Raw Food Café