SoulTalk

SoulTalk

Holistisk Samtalterapi & Spirituel Vejledning

SoulTalk er holistisk samtaleterapi og spirituel mentoring for dig, der gerne vil udvide din bevidsthed og finde ind til dit lys gennem blandt andet at arbejde med dit mørke – enten online eller som SoulWalk & Talk i naturen!

Jeg ønsker at skabe et rum, hvor du føler dig tryg og tilpas. Et rum, hvor du kan dele og blive holdt i et kærligt space med rummelighed, kærlighed og fokus på dig! I min samtaleterapi anvender jeg en holistisk tilgang – dvs. jeg anskuer mennesket som en helhed og arbejder både med kroppen, sindet og det sjælelige.

Med min baggrund som cand.pæd.psyk og Tankefeltterapeut, kombineret med min erfaring indenfor bevidsthedsudvikling, traumebehandling, ændring af adfærdsmønstre, helbredende kost og naturlig healing, ønsker jeg at hjælpe dig til at begynde at skabe det liv, du drømmer om, samt finde balance i livet; slippe gamle traumer; ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre; leve sundere og generelt opnå naturlig healing af krop, sjæl og psyke. Det handler om selvudvikling og personlig forandring, så du kan opnå dine mål og udnytte dit fulde potentiale!

Samtaleterapien centrerer sig om lige netop dét, du ønsker fokus på – dette kunne være en sundere livsstil, dit parforhold, dit forhold til sig selv, vægttab, mere energi i hverdagen, sorg, angst, gamle traumer, eller generelle udfordringer du står overfor i livet lige nu – der er intet der er for stort eller småt at tage fat i her hos mig! Nøgleordene er rummelighed, tryghed og selvkærlighed, og du kan forvente at blive set, hørt og accepteret – lige præcis som du er!

Terapien/mentoringen foregår enten online, dvs. over telefonen eller gennem video-call, alt efter hvad du har brug for, og hvad der føles rigtigt for dig, så du behøver ikke engang forlade dine hjemlige, trygge rammer for at få hjælp og støtte i din proces – eller gennem SoulWalk & Talk, hvor vi går i naturen/skoven og får luft, ro og grounding under behandlingsprocessen!

Uanset hvilken form du vælger, vil du opleve nærvær, rummelighed og universel kærlighed – de aller bedste ingredienser til at påbegynde din rejse mod et gladere og mere afbalanceret liv! !

Lyder det som noget for dig, så ring eller skriv en sms til mig på;

28 26 04 44 og bestil tid til en session allerede nu – du er også meget velkommen til at sende en mail eller ringe mig op og få en uforpligtende snak, såfremt du har spørgsmål og søger guidance på din rejse!

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Lys & Kærlighed
Lærke