Healingshistorier

Healingshistorier - Inspiration og motivation mod et sundere og gladere liv!

Løbende vil jeg bringe healende og inspirerende historier fra mennesker som dig og mig, der hver især er på en healingsrejse ind i krop, sind og sjæl!

Der vil være historier relateret til kostændringer mod mere frisk frugt og grønt i hverdagen – samt healing gennem holistisk og selvkærlig praksis generelt!

Disse fantastiske sjæle vil dele deres fortællinger om, hvad de har opnået af forskellige resultater – alt fra hvilke sygdomme og ubalancer, de har overkommet, hvad der måske har været svært og til, hvor de er på deres rejse nu – til motivation for alle os andre, der ønsker en eller anden form for forandring i livet!

Jeg glæder mig til at dele alle disse fantastiske menneskers unikke rejse med jer, og vise et udpluk af, hvad frugt, grønt og selvkærlighed kan bidrage med både fysisk, mentalt og spirituelt!

Måske disse healingshistorier kan motivere dig på din vej til mere overskud, glæde og energi – og mindre sygdom, ubalance og træthed!

 Læs nogle af historierne her;

RIKKE HEBSGAARD – KOM SUKKERTRANGEN TIL LIVS

EMMELINE CAMMILLE NORIEL AYASKOV – NATURLIG HELBREDELSE

Har du selv en historie, du tænker kan motivere andre til at få mere frugt og grønt ind i hverdagen, så hører jeg gerne fra dig!