RawChallenge, Vegetarisk Festival
Blog,  RawChallenge

RawChallenge på Vegetarisk Festival

RawChallenge på Vegetarisk Festival!!!

Kom til Vegetarisk Festival på Tiøren den 25. august kl. 12.30 og hør Lærke Sjøsten fra RawsomeVibes og Emmeline Rosely fra Helbred dig selv snakke om raw food, mindset og detox. Vi er nemlig blevet spurgt om vi vil holde foredrag – og selvfølgelig vil vi da det!!! Vi er meget taknemlige og glæder os helt sindsygt meget !!

Sammen vil vi fortælle om initiativet RawChallenge, hvor vi inviterer alle til, i 14 dage, udelukkende at spise raw food, dvs. frisk, uforarbejdet frugt og grønt, og dermed få boostet helbredet!

Om os;

RawsomeVibes er et online univers, der med humor, challenges og en masse rå passion ønsker at inspirere og motivere hen imod en sundere og mere empatisk livsstil med fokus på personlig udvikling og et positivt mindset, samt sprede budskabet omkring fordelene ved en raw-vegan livsstil. Helbred Dig Selv har til formål at udbrede viden om naturlig helbredelse af fysiske sygdomme, ubalancer og skavanker gennem regenerativ detox, dvs. med en kost bestående af frugt, grønt og urter.

RawChallenge henvender sig til dig, der ønsker en sundere og grønnere hverdag med nye positive vaner, så du kan stræbe efter at komme ukonstruktive tankemønstrer, der forhindrer dig i at opnå dine mål, til livs. Den første RawChallenge blev afholdt i juni og var en kæmpe succes med intet mindre end 1050 fantastiske deltagere, der sammen kæmpede side om side i den dertilhørende facebook-gruppe, som udgør et enormt støttende, hjertevarmt og motiverende fællesskab. Her får du en masse brugbar ekspertviden, vejledning, sparring samt forslag til kostplan og budget, så du kan komme godt igang!

Lyder det interessant – så kom og hør nærmere om vores proces mod et mere balanceret liv, samt hvad initiativet indtil videre har bragt af positive forandringer for deltagerene på deres rejse mod en sundere og grønnere hverdag. Måske RawChallenge også kan hjælpe dig tættere på dine mål og drømme!

Du kan desuden tilmelde dig den næste RawChallenge her!

Du kan se mere om festivalen og programmet her;

https://vegetariskfestival.dk/timetable/event/rawchallenge/ 

Vi håber at se dig!

Mange hilsener
Emmeline & Lærke