RawsomeVibes, Naturlig helbredelse, spirituelle ceremonier, healing, Lærke Sjøsten, RawsomeVibes, healing, holistisk terapi, spiritualitet, community, rawfood
Blog,  Holistisk Sundhed & Udvikling

Kom med i RawsomeVibes Communitiet på Facebook!

RawsomeVibes - for dig, der ønsker at skabe positive forandringer i dit liv!

RawsomeVibes er det holistiske univers, hvor selvudvikling, sundhed & balance er i fokus! Du får motivation til at opnå mål og drømme, samt inspiration til en plantebaseret livsstil med frugt, grønt og kærlighed til både os selv, hinanden og resten af kloden! Kom gratis med i communitiet på Facebook – gruppen, hvor vi med humor, challenges og en masse rå passion inspirerer og motiverer hen imod en sundere og mere empatisk livsstil med fokus på personlig udvikling og et positivt mindset – her kan du være 100% dig selv og samtidig stræbe efter at være den bedst mulige version af dig selv!

Hos RawsomeVibes handler det om at formidle indhold og viden på en sjov og lettilgængelig måde, samt at vise virkeligheden som den er og skal være, nemlig uperfekt og ærlig!

Communitiet på Facebook, kan du joine ganske gratis, hvis du har lyst! Gruppen hedder RawsomeVibes og er et fællesskab for alle os RawsomeVibere, der går op i udvikling, selvkærlighed, naturlig healing og inspiration til en sundere og grønnere hverdag! Communitiet er primært for folk, som har deltaget i RawChallenge, således at alle kender til grundstenene for fundamentet herinde, men her er er plads til alle! Du behøver således til hverdag hverken at leve raw, vegansk, eller noget som helst andet, for at være en del af gruppen – blot du ønsker at skabe positive forandringer i dit liv!

Vi motiverer hinanden til en mere balanceret livsstil med mere frugt, grønt og kærlighed til både os selv, hinanden og resten af kloden! Gruppen fungerer således som et frirum, hvor inspiration og støtte til at opnå mål og drømme samt stræben efter en sundere og gladere hverdag er i fokus. Her kan vi frit dele vores op- og nedture, søge råd og vejledning, og vi hjælper hinanden, uanset hvilken sti vi betræder, og hvor langt vi hver især er på vores transformations-rejse.

Nøgleordene er støtte, kommunikation, humor, fællesskab og motivation med en hjertevarm og kærlig tone!

Kom med i fællesskabet her; RawsomeVibes

Velkommen til 💜 Lad os skabe et fantastisk voksende forandrings-community sammen!

Lys & Kærlighed

Lærke 

RawsomeVibes, Holistisk coaching, sundhed, selvkærlighed, fællesskab, holistisk rådgivning, spirituel vejledning
Kom med i fælleskabet her!