Rawfood, simpleRaw, RawChallenge, Juice
Blog,  RawChallenge

Det siger deltagerne om RawChallenge

“Den her challenge burde prøves af alle, som lider af en form for afhængighed, en frygt for mad eller en kærlighed for velvære, glæde og energi. Plus, at spise frugt er superskønt. Lækkert. Og hydrerende.”

“I er så skidegode og helt vildt seje! Takket være jer, så er jeg nu på min 28. dag som helt raw og det havde jeg aldrig nogensinde troet var muligt. Jeg troede min rygrad var som en regnorm når det kom til mad, men I har støttet og styrket mig så meget i processen, at jeg nu har total tillid til mig selv og til min egen styrke. At gå rå er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort og jeg er meget taknemmelig for jeres helt uvuderlige hjælp. TAK!”

“I er super passionerede uden at pege fingre, når nogle faldt i. Topprofessionelle med jeres svar. Skide søde og behagelige super tak!”

“Denne challenge har fået mig overbevist at frugt er menneskets rigtige fødevare! Jeg har aldrig haft det bedre! Og det at spise sådan kan kurere alle sygdomme, specielt min kroniske nældefeber og skizotypi, gør mig så glad og giver mig motivation til at blive ved for altid! Jeg har været så begejstret og taknemmelig for at der er nogen som får sat fokus på denne form for livsstil og kost. Det har I i høj grad formået med dette tiltag. Jeg ser frem til næste projekt.”

“Det var et rigtig godt udgangspunkt at starte fra, hvis man er nysgerrig på frugtarer og raw people. Man lærer så meget om sig selv; kroppen, sjælen og den samlede helhed. Tak.”

“Jeg synes det har været en fantastisk challenge, hvor der har været en god kombination af motivation, gode råd og vejledning. Det har været en stor motivationsfaktor, at der stort set dagligt har været et nyt notat eller link, med en dybere beskrivelse af hvordan jeg på raw kan udrense og genopbygge mig selv. Det har også været en øjenåbner, at opleve hvor nemt det rent faktisk er at tilberede lækker raw mad.”

“I er bare så søde, og jeres videoer ret sjove, samt jeres input meget inspirerende :-)”

“Efter oplevelsen af dage uden smerter fra gigt og fibromyalgi, vælger jeg at fortsætte denne livsstil. Jeg kan kun opfordre andre til at prøve, da intet har at miste, men alt at vinde.”

“RawChallenge lærte mig at tage 100% kontrol over mine spisevaner igen. Lige inden RawChallengens opstart, var jeg selv faldet lidt af Raw-vognen, og det var svært at komme op i gear igen. Så jeg besluttede mig for at deltage og se om ikke jeg kunne blive inspireret, til at komme tilbage på sporet. Emmeline (Detox Specialist) postede lige i starten af udfordringen, et opslag om “Binyretræthed” i gruppen og det er præcis det jeg lider af, så hvert ord ramte bare plet. Derfra havde jeg ingen problemer med at leve og være Raw. Jeg havde taget kontrollen tilbage. Jeg vil ha’ min sundhed tilbage!”

“Tak for den fantastiske udfordring RawsomeVibes.”

“Det er ligesom når man skal i fitness centeret, det er så svært at komme afsted hvis man kun er sig selv, og man ved jo godt hvad der er godt for en.”

“Man bliver ikke påduttet noget, men det er en udfordring, er du frisk, tør du, det er jo kun 14 dage :-)”

Så skønt det var at joine jeres Challenge og blive en del af et fællesskab med en helt klar ‘vi-står-sammen’- følelse.. Der var massere af vinger at blive taget ind under og man skulle ikke vente længe på at få svar på sine spørgsmål.

En stor glæde at kunne følge så mange andres oplevelser også.. Det er ikke sidste gang jeg er med.. ❤

Folkene bag RawChallenge virker seriøse og veluddannede, og er klar til at hjælpe, hvis man er i tvivl om noget.

“Det er vandvittigt inspirerende og livsbekræftende at unge mennesker vil leve så naturligt og rent- at unge mennesker vil ligge sådan et kæmpe arbejde i at udbrede sandheden om at sundhed gør dig fri. Det er fantastisk, at det ligger de unge rawfood engle på sinde at hæve vore alles vibrationer og udbrede til helbredelsen gennem raw frugt og grønt. Det ender med at verden bliver et sundt og kærligt sted at være. 😉😄

“Jeg vil gerne sige Jer TUSIND TAK FOR DETTE FANTASTISKE INITIATIV!! Tak for al den viden og alle de gode råd jeg har fået på denne challenge, og ikke mindst jeres dejlige og humoristiske måde at formidle det hele på;)) Det har gjort min hverdag noget nemmere, da jeg ikke føler mig så alene mere, da jeg nu kan se at der jo åbenbart er RIGTIG MANGE der spiser RAW!!”

“Jeg er så imponeret over det kæmpe arbejde i har lavet – så informativt og lødigt – helt gratis og med stor humor og glæde. Tak for at være med.”

“Gruppen var helt fantastisk! Det er den bedste FB-gruppe jeg til nu har deltaget i. Og så var jeg meget imponeret over hvor meget I som admins og raw-eksperter har stået til vores rådighed. Det har føles som om I tog virkelig hånd om os og også gad at tage de lidt svære samtaler der dukkede op undervejs + at I bidrag til at tonen blev ved med at være så god og respektfuld. Det var vildt godt!”

“Følelsen i kroppen, energien, og at jeg på en underlig måde følte mig mere knyttet til mine sølvfisk på badeværelset… Forstår ikke hvordan det er gået til, men det var meget tydeligt. Også de små fluer, der kravlede rundt på mig ude i solen, følte jeg mig mere knyttet til. Jeg havde slet ikke lyst til at klaske dem!!”

“Facebook siden, fællesskabet derinde, som også spreder sig irl. Sparring og inspiration. En god og kærlig tone fra både arrangører og deltagere. Fantastisk at der var/er en blanding af erfarne rawfoodere og newbies. Fantastiske eksperter. Fantastiske hverdags historier/mirakler.”

“Jeg følte mig 100% støttet, mødt og besvaret af jer, hvis jeg stillede spørgsmål i gruppen.Det var tydeligt at se at I havde lagt meget arbejde i i form af videoer, rabatkuponer, besvarelser, email støtte, osv. Det er motiverende som deltager og gav mig en følelse af “at være passet på”

“De bedste 14 dage for mig og min krop, som vågnede op til nyt liv!”

“Inspirerede og støttende gruppe, gode råd og gode artikler 😀❤️

“Super seje coaches som man kan mærke selv brænder for det.”

 

Se flere reviews af RawsomeVibes og RawChallenge her, eller tilmeld dig udfordringen herunder;