Holistisk Bevidsthed & Balance

Velkommen til RawsomeVibes - Holistisk Bevidsthed & Balance

Her på siden får du hurtigt og nemt overblik over, hvad jeg tilbyder. Læs nærmere om de forskellige muligheder ved at klikke ind på nedenstående!

Vi arbejder holistisk og terapeutisk i relation til din selvudvikling, forandring og balance, hvor vi tager udgangspunkt i forløsning af traumer, udfordringer og uhensigtsmæssige handlemønstre med fokus på udvikling af bevidsthed, selvkærlighed og handlekraft! Vi arbejder med bevidsthed, ego, mindset og din spiritualitet, så du kan opnå dine mål og udnytte dit fulde potentiale i livet.

Jeg anvender forskellige metoder og værktøjer, som jeg over mange år har dygtiggjort mig indenfor, og som jeg har sammensat i en unik behandlingspraksis, som kan tilpasses netop dine behov alt efter hvor på din rejse du er lige nu!

Gennem blandt andet samtaleterapi, tankefeltterapi og healing arbejder vi med krop og sind, de fysiske og psykiske symptomer, samt eventuelle traumer og blokeringer, der er stagneret og således skal frisættes, for at kroppen kan begynde at helbrede sig selv.

Jeg anvender til tider supplerende værktøjer, eksempelvis krystaller, aromaterapi eller intuitiv kropsterapi, såfremt jeg fornemmer, at der er behov for dette. Jeg vil dog altid spørge dig først, så du hele tiden selv er med i processen!

Holistisk samtaleterapi og spirituel mentoring for dig, der gerne vil udvide din bevidsthed og finde ind til dit lys gennem blandt andet at arbejde med dit mørke – enten online eller som SoulWalk & Talk i naturen, hvor du samtidig få luft, ro og grounding! Uanset hvilken ramme du vælger, vil du opleve nærvær, rummelighed og universel kærlighed – de aller bedste ingredienser til at påbegynde din rejse mod et gladere og mere afbalanceret liv!

Jeg afholder løbende healingsrejser og kakao ceremonier, der åbner din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrker din connection til dit dybere jeg!

Hver ceremoni vil være unik og med hver sit overordnede tema – og der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

Du skaber selv den indre rejse, du er kaldet til, og jeg står til rådighed under hele ceremonien!

Jeg glæder mig til at hjælpe og guide dig på din rejse, og skabe et space, hvor du kan føle dig tryg – omfavnet i ubetinget kærlighed – så du kan finde dybere ind til dig selv og din essens!

Jeg faciliterer også  skræddersyede gruppe- og individuelt tilrettelagte ceremonier på bestilling, udover de jeg selv kanaliserer ned og inviterer til løbende – så du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker noget bestemt – og så tager vi en uforpligtende snak om behov og muligheder!

Vi arbejder med din konkrete livsstil og de mål, du ønsker at opnå, så du kan skabe det liv, du drømmer om! Du modtager rådgivning, støtte og vejledning til et naturligt sundere helbred gennem kost og mindset, uagtet hvor du er på din rejse lige nu! Jeg kan hjælpe dig, uanset om du ønsker en sundere version af din nuværende livsstil, om du ønsker at overgå til en mere plantebaseret/vegansk kost, eller om du ønsker at gå fuldstændig raw! Jeg har selv gennemgået stor transformation og har kæmpe personlig erfaring indenfor naturlig healing, rawfood, detoxprocesser og faste. Fortæl mig dine drømme, og sammen skaber vi vejen, skridt for skridt!

Jeg tilbyder healing i min praksis og fjernhealing online til dig, der ønsker mere ro i dit energisystem og at blive fyldt op med netop det, du har brug for!

Sessionen er med fuld fokus på holistisk healing af hele dit system. Inden sessionen afstemmer vi, om der er områder, du særligt ønsker, vi fokuserer på og hvad du ønsker dig af healingen – og ellers mærker jeg intuitivt ind og arbejder der, hvor jeg bliver guidet hen.

En healingssession er for dig, der har brug for mere tid til DIG! Healingen vil bringe dig ro og skabe et rum, kun for dig, hvor du kan få en pause fra alt andet, blive fyldt op med kærlighed, næring og få fornyet energi i krop, sind og sjæl!

Der vil under selve healingen ikke være samtale undervejs, som ved nogle af mine andre healingssessioner med tankefeltterapi, hvor vi går i dybden med konkrete blokeringer, og du skal således blot ligge og tage i mod og lade dig guide gennem meditation!

Hvor foregår det?

Behandling, sessioner og ceremonier finder sted;

Banevænget 67

3550 Slangerup

– med mindre andet aftales. Jeg kan ligeledes komme til dig mod et mindre kørselstillæg – alt efter hvor du bor. Alle forløb og behandlinger kan ligeledes foregå online uden fysisk fremmøde, og i visse tilfælde telefonisk, såfremt forløbet tillader det.