Holistisk Bevidsthed & Balance

Velkommen til RawsomeVibes - Holistisk Bevidsthed & Balance

Her på siden får du hurtigt og nemt overblik over, hvad jeg tilbyder. Læs nærmere om de forskellige muligheder ved at klikke ind på nedenstående!

Vi arbejder holistisk og terapeutisk i relation til din selvudvikling, forandring og balance, hvor vi tager udgangspunkt i forløsning af traumer, udfordringer og uhensigtsmæssige handlemønstre med fokus på udvikling af bevidsthed, selvkærlighed og handlekraft!

Vi arbejder med bevidsthed, ego, mindset og din spiritualitet, så du kan opnå dine mål og udnytte dit fulde potentiale i livet.

Jeg anvender forskellige metoder og værktøjer, som jeg over mange år har dygtiggjort mig indenfor, og som jeg har sammensat i en unik behandlingspraksis, som kan tilpasses netop dine behov, alt efter hvor på din rejse du er lige nu!

Gennem blandt andet samtaleterapi, tankefeltterapi og healing arbejder vi med krop, sind og sjæl, de fysiske og psykiske symptomer, samt eventuelle traumer og blokeringer, der er stagneret og således skal frisættes, for at kroppen kan begynde at helbrede sig selv.

Jeg anvender til tider supplerende værktøjer, eksempelvis krystaller, aromaterapi eller intuitiv kropsterapi, såfremt jeg fornemmer, at der er behov for dette. Jeg vil dog altid spørge dig først, så du hele tiden selv er med i processen!

Holistisk samtaleterapi og spirituel mentoring for dig, der gerne vil udvide din bevidsthed og finde ind til dit lys gennem blandt andet at arbejde med dit mørke – enten online eller som SoulWalk & Talk i naturen, hvor du samtidig få luft, ro og grounding! Uanset hvilken ramme du vælger, vil du opleve nærvær, rummelighed og universel kærlighed – de aller bedste ingredienser til at påbegynde din rejse mod et gladere og mere afbalanceret liv!

60-90 min personlig mentoring, hvor vi arbejder med din konkrete livsstil og de mål, du ønsker at opnå, så du kan skabe det liv, du drømmer om! 

Vi ser på de symptomer, lidelser, sygdomme, ubalancer, mm., som du evt kæmper med lige nu, og finder sammen en fremgangsmåde, der tilgodeser netop dine omstændigheder!

Du modtager rådgivning, støtte og vejledning til et naturligt sundere helbred gennem både kost og mindset, uagtet hvor du er på din rejse lige nu.

Vi arbejder ligeledes med de energiske og mentale blokeringer og overbevisninger, der fastholder dig i den livsstil og de mønstre, som du ønsker at ændre, så du kan skabe varig forandring og opleve en helt ny måde at leve på – uden en masse skavanker og i mere balance! 

Jeg arbejder primært udfra Anthony Wiliams (Den Medicinske Seer) retningsliner og ekspertise, samt indenfor det holistiske-, naturligt healende- og alternative paradigme!

Ved valg af forløb reguleres prisen, hvormed du får rabat!

Kontakt mig for en uforpligtende snak, da dette forløb tilrettelægges  individuelt udfra dine behov og ønsker!

Jeg tilbyder WellnessHealing i min praksis til dig, der ønsker mere ro i dit energisystem og at blive fyldt op med netop det, du har brug for!

60 min selvforkælelse og wellness gennem forskellige healingsteknikker såsom blandt andre Reiki-healing, Alkymi-healing, Lyd-healing, Omega-healing, Lys-healing, Energi-healing mm, samt guidet meditation. 

Jeg anvender desuden æteriske olier, krystaller, intuitiv kropsterapi, meridianbane-healing, samt forskellige andre healingsmetoder alt efter hvad, der er behov for – og vi slutter af med aktivt, levende og renset vand, så du kan få renset godt ud i systemet!

Sessionen er med fuld fokus på holistisk healing af hele dit system. Inden sessionen afstemmer vi, om der er områder, du særligt ønsker, vi fokuserer på og hvad du ønsker dig af healingen – og ellers mærker jeg intuitivt ind og arbejder der, hvor jeg bliver guidet hen.

En healingssession er for dig, der har brug for mere tid til DIG, mere selvkærlighed, mere wellness! Healingen vil bringe dig ro og skabe et rum, kun for dig, hvor du kan få en pause fra alt andet, blive fyldt op med kærlighed, næring og få fornyet energi i krop, sind og sjæl!

Der vil under selve healingen ikke være samtale undervejs, som ved nogle af mine andre healingssessioner med tankefeltterapi, hvor vi går i dybden med konkrete blokeringer, og du skal således blot ligge og tage i mod og lade dig guide gennem blandt andet meditation!

Jeg afholder løbende healingsrejser og kakao ceremonier, der åbner din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrker din connection til dit dybere jeg!

Hver ceremoni vil være unik og med hver sit overordnede tema – og der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

Du skaber selv den indre rejse, du er kaldet til, og jeg står til rådighed under hele ceremonien!

Jeg glæder mig til at hjælpe og guide dig på din rejse, og skabe et space, hvor du kan føle dig tryg – omfavnet i ubetinget kærlighed – så du kan finde dybere ind til dig selv og din essens!

Jeg faciliterer også  skræddersyede gruppe- og individuelt tilrettelagte ceremonier på bestilling, udover de jeg selv kanaliserer ned og inviterer til løbende – så du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker noget bestemt – og så tager vi en uforpligtende snak om behov og muligheder!

Hvor foregår det?

Behandling, sessioner og ceremonier finder sted;

Banevænget 67

3550 Slangerup

– med mindre andet aftales. Jeg kan ligeledes komme til dig mod et mindre kørselstillæg – alt efter hvor du bor. Alle forløb og behandlinger kan ligeledes foregå online uden fysisk fremmøde, og i visse tilfælde telefonisk, såfremt forløbet tillader det.