Om Mig

Hvem er jeg så?

Jeg er mange ting; Jeg er mig, jeg er uperfekt, jeg er tænksom, jeg er følsom – men vigtigst af alt, så er jeg godt nok, præcis som jeg er – når jeg er! For jeg er i evig udvikling, uendelig forandring, og jeg gør mig konstant nye erfaringer, der leder til nye erkendelser, der leder til nye perspektiver på, hvordan vi kan både anskue og forvalte det smukkeste vi har – nemlig livet – selv når det viser sine grimmeste sider!
 
Jeg brænder for at inspirere dig til at udleve dine inderste drømme, at følge dit hjerte og at leve i samklang med dine inderste værdier!
 
Jeg ønsker at motivere mod en sund og empatisk livsstil i balance med naturen – og med fokus på mindset, selvkærlighed og omsorg for alle dem, vi lever side om side med!
 
Det er min drøm at gøre en forskel, at hjælpe hvor jeg kan, og at bruge mit liv på at iværksætte min passion for kærlighed, bevidsthed, udvikling og forandring i verden på alle de forskellige planer og mulige måder, jeg overhovedet kan!
 

Jeg er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi (cand.pæd.pæd.psyk) fra Aarhus Universitet og har gennem hele min uddannelse og i mit arbejdsliv beskæftiget mig med menneskets psyke og adfærd, samt selvudvikling og personlig forandring – og i min praksis indtager jeg et holistisk perspektiv, dvs. jeg anskuer mennesket som en helhed.

  
💙