Om Mig

Hvem er jeg så?

Lærke sjøsten, Holistisk helbredelse, rawsomevibes
Jeg er mange ting; Jeg er mig, jeg er uperfekt, jeg er tænksom, jeg er følsom – men vigtigst af alt, så er jeg godt nok, præcis som jeg er – når jeg er! For jeg er i evig udvikling, uendelig forandring, og jeg gør mig konstant nye erfaringer, der leder til nye erkendelser, der leder til nye perspektiver på, hvordan vi kan både anskue og forvalte det smukkeste vi har – nemlig livet – selv når det viser sine grimmeste sider!
 
Jeg er Spirituel Mentor & Vejleder, Healer, SpaceHolder og Holistisk Terapeut. Jeg er lys, jeg er mørke – jeg er kærlighed!
 
Jeg brænder for at inspirere dig til at udleve dine inderste drømme, at følge dit hjerte og at leve i samklang med dine inderste værdier!
 
Jeg ønsker at motivere mod en sund og empatisk livsstil i balance med naturen – og med fokus på bevidsthed, selvkærlighed og omsorg for alle dem, vi lever side om side med!
 
Det er min drøm at gøre en forskel, at hjælpe hvor jeg kan, og at bruge mit liv på at iværksætte min passion for kærlighed, bevidsthed, udvikling og forandring i verden på alle de forskellige planer og mulige måder, jeg overhovedet kan!
 

Jeg er uddannet cand.pæd i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet og har gennem hele min uddannelse og i mit arbejdsliv beskæftiget mig med menneskets psyke og adfærd, samt selvudvikling og personlig forandring!

Derudover er jeg uddannet META-Health Practitioner og Tankefeltterapeut – og har en holistisk praksis, hvor jeg kort fortalt, gennem naturlig helbredelse af krop, sind og sjæl, hjælper mine klienter af med både fysiske som psykiske symptomer, og guider dem til at skabe balance i livet og leve i kærlighed udfra deres hjerteenergi.
 
Jeg arbejder holistisk og terapeutisk i relation til selvudvikling, forandring, balance og healing, hvor jeg tager udgangspunkt i forløsning af traumer, udfordringer og uhensigtsmæssige handlemønstre, overbevisninger og skygger med fokus på udvikling af bevidsthed, selvkærlighed, spiritualitet og handlekraft, så dem jeg arbejder med kan manifestere mere af det de drømmer om, finde deres sande formål og udnytte deres fulde potentiale i livet.
 
Jeg faciliterer spirituelle ceremonier, hvor jeg fungerer som spaceholder, healer og spirituel guide, for de som ønsker nærvær, kærlighed og spirituel indsigt! Er du interesseret i at deltage i fx cacao ceremonier, er du hjertelig velkommen i den gratis FB-gruppe, hvor der løbende vil blive afholdt forskellige slags ceremonier;
 
Lys & Kærlighed
Lærke
 
💙

Uddannelser

Nedenfor kan du se de uddannelser jeg har taget;

Tankefeltterapeut (2021)

MetaHealth Practitioner (2020)

Cand.pæd i pædagogisk psykologi (2014) (cand.pæd.pæd.psyk)

Pædagog (2011) (professionsbachelor)

Kurser & Workshops

Nedenfor kan du se blot et lille udpluk af de kurser og workshops, jeg personligt har deltaget i;

Afdød Kontakt Workshop (2021) (Kommende)

Online workshop ved Rikke Rasmussen

The Butterfly Mentorship (2021)

3 måneders mentorforløb ved Line Hylke

EgoDeath (2020)

Workshop ved Sema Simone

Grounding Goddess (2020)

Online kursus ved Mette Riishøj

Personlighedsforstyrrelser & Borderline (2020)

Kursus ved Psykiatrifonden

You have a powerfull mind (2015)

-Selvudviklings-kursus ved Life Academy