årets veganske nye blog, danmarks veganske forening, dvf, årets veganske priser
Veganisme

RawsomeVibes – Kåret som Årets Veganske Nye Blog

RawsomeVibes er blevet kåret af Danmarks Veganske Forening som Årets Veganske Nye Blog og jeg er meget taknemlig!! Jeg brænder for dyrene, for en bedre verden, for at bidrage til forandring, for at hjælpe mennesker med at nå deres mål og drømme i livet, så de kan opnå deres fulde potentiale – jeg brænder simpelthen for at gøre en kæmpe forskel på så mange måder, og jeg er taknemlig for, at jeg får lov til dette gennem RawsomeVibes! Tak til alle jer, der har stemt, alle jer der følger med og alle jer der lige er kommet til!årets veganske priser, årets veganske nye blog

Selv Henrik Vindfeldt og Anders Rifbjerg fra Veganerpartiet kørte i sidste uge på raw, for de ved hvad det kan gøre for kroppen, sindet, ens mindset og præstationsevne, og man har virkelig brug for ekstra kræfter, når man kæmper så hårdt for dyrene, som de gør! Kæmpe tak for al jeres arbejde!! 

Hvis du er nye inden for raw-vegan livsstilen, og gerne vil lære mere, så vil jeg anbefale at starte med at læse med på bloggen her; Råt er godt og få indblik i betydningen af ens mindset, forberedelse og viden om, hvad rawfood overhovedet er, samt hvorfor det er godt for både dit helbred, for dyrene og for miljøet!

Hvis du har brug for ekstra hjælp til at komme i gang, coacher og vejleder jeg nu også folk privat, så du er velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende snak!

Til sommer kan du igen være med i RawChallenge, når vi sammen kører 14 dage på ren rawfood – det er gratis og en virkelig god start til at vende gamle negative mønstre og vaner, samt påbegynde helbredelse af diverse sygdomme og skavanker! Hvis du ønsker at deltage i RawChallenge, så tilmeld dig her!

Lys & Kærlighed

Lærke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *