RawChallenge, RawsomeVibes
RawChallenge

Tilmeld dig RawChallenge – GRATIS!

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ BESKED NÅR NÆSTE RAWCHALLENGE SÆTTES IGANG!

ER DU KLAR TIL AT UDFORDRE DIG SELV?

 
RawsomeVibes inviterer til en grønnere hverdag med Danmarks mest awesome udfordring! Deltag i RawChallenge ganske gratis og prøv at spise frisk, uforarbejdet frugt og grønt i 14 dage og giv din krop et naturligt boost! Vi gør det sjovere at kickstarte nye gode vaner for at skabe en sundere hverdag – Tør du?

– Mangler du overskud og energi i hverdagen og er træt af at være træt?

– Har du ofte lyst til søde sager og fast-food og svært ved at bryde usunde vaner?

– Har du et ønske om at tabe dig, men det lykkes bare aldrig?

– Drømmer du om et sundere liv med et optimalt helbred?

– Har du lyst til at rense ud i din krop gennem en simpel og letoptagelig kost?

– Vil du gerne leve et grønnere liv, men mangler viden og motivation?

– Har du tidligere forsøgt dig med raw food, men mangler et støttende, rummeligt og motiveret fælleskab at sparre med?

Så er denne 14 dages raw-food challenge lige noget for dig!

Tilmeld dig nu og få gratis adgang til følgende;

 • Du bliver tilknyttet vores eksklusive Facebook-gruppe, hvor alle deltagere aktivt kan interagere og dele information, billeder, opskrifter, udfordringer, op- og nedture samt spørge eksperterne til råds – der findes ingen dumme spørgsmål og ingen står alene!
   
 • Du vil løbende modtage e-mails med opbakning, tips og tricks til at få det bedste ud af RawChallenge.
   
 • Du får mulighed for ekspert-rådgivning samt vejledning indenfor raw-food-retningen 80/10/10, regenerativ detox og naturlig helbredelse.
   
 • Du modtager forslag og inspiration til en top lækker kostplan, inklusiv opskrifter og budget.
   
 • Du erhverver dig specialiseret viden om kroppens anatomiske og fysiologiske processer i forhold til en grundlæggende forståelse af optimal sundhed.
   
 • Du vil efter RawChallenge få mulighed for at blive tilknyttet VIP gruppen RawsomeVibes RawStars, som er et stødt voksende fælleskab kun for folk, der har gennemført RawChallenge og ønsker at fortsætte rejsen mod en sundere livsstil.

RawChallenge henvender sig til dig, der ønsker en sundere og grønnere hverdag med nye positive vaner, så du kan stræbe efter at komme ukonstruktive tankemønstrer, der forhindrer dig i at opnå dine mål, til livs. De første RawChallenges blev afholdt sommeren sidste år og var en kæmpe succes med intet mindre end 1500 fantastiske deltagere, der sammen kæmpede side om side i den dertilhørende facebook-gruppe, som udgør et enormt støttende, hjertevarmt og motiverende fællesskab. Her får du en masse brugbar ekspertviden, vejledning, sparring samt forslag til kostplan og budget, så du kan komme godt igang!

Lyder det interessant – så tilmeld dig herunder – måske RawChallenge også kan hjælpe dig tættere på dine mål og drømme, uanset hvilken livsstil du har nu!

TILMELD DIG RAWCHALLENGE HER

Glæder mig til at se dig i gruppen!