Spirituelle Ceremonier

Spirituelle Ceremonier

Velkommen skønne sjæl! ✨

Hvis du er interesseret i spirituelle ceremonier, så kom gratis med i gruppen RawsomeVibes, hvor der løbende afholdes en masse magiske ceremonier, hvor vi sammen vil skabe lys og kærlighed!

I gruppen finder du løbende opslag og invitationer til spirituelle ceremonier og healingsrejser – både online og ved fysisk fremmøde!

Gruppen er for dig, som går op i holistisk helbredelse – og som gerne vil deltage i ceremonier, der åbner din bevidsthed for det åndelige, dit hjerte, din intuition og styrker din connection til dit dybere jeg!

Hver ceremoni vil være unik og med hver sit overordnede tema – men der vil altid være plads til, at din rejse udfolder sig i den retning, der er rigtig for dig!

Du skaber selv den indre rejse, du er kaldet til, og jeg står til rådighed under hele ceremonien! Jeg glæder mig til at hjælpe og guide dig på din rejse, og skabe et space, hvor du kan føle dig tryg – omfavnet i ubetinget kærlighed – så du kan finde dybere ind til dig selv og din essens!

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis I er en gruppe, der ønsker, at jeg skal facilitere en healingsceremoni skræddersyet til netop jer – eller hvis du selv ønsker en individuel ceremoni, kun med fokus på dig – så snakker vi om behov og muligheder!

En ceremoni varer oftest mellem 3-5 timer – alt efter, hvilken ceremoni, der afholdes. Online healinger og guidede meditationer kan variere mellem 30 – 90 min – og nogle online kakao ceremonier omkring 2 timer!

Jeg glæder mig til at dele en healingsrejse med dig!

Kommende Ceremonier

Afholdte Ceremonier