Klientudtalelser

Klientudtalelser

- det siger mine tidligere klienter...

Her kan du læse lidt om mine tidligere klienters oplevelser med holistisk behandling her hos mig!

"Jeg kan varmt anbefale forløbet SoulBalance!! Jeg tilmeldte mig det selv i starten af 2021, da jeg så det handlede om at finde sin indre lysgudinde, for havde i den grad brug for at få mit indre lys tændt! Jeg startede i februar og mit første møde med Lærke, allerede da jeg trådte ind af døren, fik hun mig til at føle mig tryg, og hun er et menneske man kan have fuld tillid til. Hun er nærværende, omsorgsfuld og hun finder kernen med det samme via vores samtale, om hvad jeg skal arb. med for at finde mit indre lys - hendes behandling er unik. Lærke er professionel inden for hende felt, hun fik mig nænsomt gennem et forløb, for at jeg kunne nå mit mål. Jeg er nu, gennem Lærkes kyndige behandling, vejledning og profesionelle guidning af samtaler og arbejdsopgaver gennem forløbet, og jeg har nu i midten af juni nået mit mål. Jeg stråler fra mit inderste ❤ Jeg kom til Lærke med mindre selvværd, følte mig ikke god nok og havde frygt for at springe ud i noget nyt, pga mit selvværd. I dag står jeg stærkt, jeg er fyldt op med selvtillid, selvværd, står så stærkt i mig selv, at jeg har lagt frygten bag mig. Jeg har virkelig taget nogle kvantespring, som jeg aldrig ville have opnået, hvis jeg ikke havde været hos Lærke! Jeg har kun varme anbefalinger, til dette forløb, under Lærkes kyndige vinger, står du på livets vej, med tvivl på dig selv, gerne vil have dit indre lys til at skinne - Tag turen til Lærke, hun kan få de største mirakler til at gå i opfyldelse!"
Helle Aastrand
Kropsbehandler - 57 år
5/5
"En oplevelse udover det sædvanlige! Det kan varmt anbefales, at prøve en behandling hos Lærke! Jeg har igennem en årrække, arbejdet med en positiv udvikling af mig selv og i den sammenhæng har jeg prøvet mange forskellige behandlinger samt oplevelser, som kunne hjælpe mig i kontakt med mig selv. Netop kontakt med mig selv, har Lærke hjulpet mig med at få. Hos hende befinder man sig i en tryg og afslappende atmosfære. Her er det okay, at sænke paraderne og finde dybt ind i selv selv. Hun får sat gang i både krop og tanker, hele systemet arbejder, men på en utroligt afslappende og behagelig måde. Vi vendte nogle emner, som ellers var svære for mig, men hun hjalp mig med at se dem i et andet lys.

Efter behandlingen havde jeg fået hovedpine, fordi man virkelig arbejder intenst med sig selv. Hun tilbød derfor, at lave en healing på mig. Det tog ikke mange øjeblikke og det virkede fantastisk. Jeg kunne derfor gå derfra uden smerter eller ubehag, men en positiv oplevelse rigere.
Udover at jeg kun har ros til selve behandlingen, så har jeg også kun positive ord omkring Lærke. Hun er simpelhen så professionel, jordnær, lyttende, rolig og helt utroligt rar at være sammen med.
Så hvis du sidder og overvejer en behandling hos hende, så kan jeg varmt anbefale oplevelsen. Det kommer man ikke til at fortryde. Der er kun ros herfra!"

udtalelse, anmeldelse, alternativ behandling
Mia Bech
Kontorelev -27 år
5/5
"Lærke er en vidensbank og inspirerende støtte, når man gerne vil ændre sin livsstil. Hun kan levere både den overordnede viden, som gør dig tryg i projektet - og den lavpraktiske som gør det muligt at gennemføre ændringen."
5/5
"Jeg har været til tankefeltterapi hos Lærke. Det var som en rejse tilbage i tiden. Lærke er meget dygtig til at stille spørgsmål, der fik mig til at reflektere over oplevelser, jeg ikke havde reflekteret over før – i hvert fald ikke fra den vinkel. Både i forhold til nogle af de svære oplevelser helt tilbage i barndommen og senere i livet. Det var for mig meget følelsesladet og helt vildt, hvad hun kunne hjælpe mig igennem på bare en time. Jeg er vildt imponeret og meget taknemmelig. Jeg kom egentlig, fordi jeg har svært ved at sove og fordi der var nogle følelser, jeg havde brug for at få bearbejdet, nogle handlingsmønstre, der bør ændres. Jeg gik derfra træt og følelsesmæssigt drænet efter min ”rejse”. Men siden mit besøg hos Lærke har min grundfølelse for første gang i mange år været glad. Det er helt vildt, hvad den ene time har betydet. Jeg kan kun anbefale Lærke!"
Lene Hein, klientudtalelse, lærke sjøsten
Lene Hein
Folkeskolelære, 57
5/5
"Jeg var hos Lærke som prøveklient til TFT og healing. Jeg er selv uddannet psykoterapeut tilbage i 2012 og har arbejdet med personlig udvikling i mange år. Jeg har gennem årerne hørt meget godt om metoden, så da Lærke efterspurgte prøveklienter var det en oplagt chance for at prøve det og for at endnu en gang får arbejdet med gammel overbevisninger og reaktionsmønstre. Jeg oplever Lærke som en utrolig kompetent TFT-behandler med stor forståelse af de bagvedliggende psykologiske processer og sammenhænge. Hun er sød og venlig og formår at skabe et trygt rum under hele sessionen. Behandlingen sluttede af med en healing og også her oplevede jeg, at Lærke kan noget særligt. Nu er det ca. 4 uger siden jeg var hos Lærke og jeg mærker stadig effekten af sessionen. Jeg oplever, at jeg gennem TFT fik ændret nogle gamle overbevisninger og dermed kan rumme mig selv og mine gamle traumer på en ny og mere kærlig måde. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Lærke 🙏❤️"
Peder Esmann
Psykoterapeut - 46 år
5/5
"Lærke har en kæmpe evne til at finde din indre ro, heale og lære gerne hvordan du finder balancen i sindet. Stor anbefaling herfra 🌟🌟🌟🌟🌟🌟"
Claus Skat
Claus Skat
Slagter - 47 år
5/5
"Jeg har aldrig prøvet den slags behandling før, men jeg ved jeg er blokeret i mit liv og ikke er i kontakt med mig selv. Jeg meldte mig derfor som test person hos Lærke for har altid været interesseret i det. Mødet med Lærke var så behageligt og sessionen var hård, men fredfyldt. Jeg følte mig tryg og godt guidet. Jeg glæder mig til et forløb og til og se min egen udvikling i Lærkes kyndige hænder."
Natascha Sabrina Jørgensen
Social- og sundhedsassistent - 38 år
5/5