RawChallenge 🦋 RawBalance

Er du klar til at udfordre dig selv?

Ønsker du mere ro og balance?

En sundere krop og et skarpere sind?


Så vær med – ganske gratis!

RawChallenge
- RawBalance

RawChallenge – RawBalance er en holistisk raw vegan udfordring over 28 dage, hvor vi dykker ned i naturlig helbredelse af både krop, sind og sjæl – i et tempo, hvor du kan være med!
 
Udfordringen starter;
Mandag den 24. maj 2021
i gruppen HER!
 

Føler du dig kaldet til at rense ud i dit liv, i din krop og i din energi – spise højtvibrerende fødevarer, uforarbejdet raw food, frugt og grønt, udvide din bevidsthed og heale i fællesskab med andre fantastiske sjæle?

Så sæt kryds i kalenderen den 24 maj og følg siden RawsomeVibes, hvor mere info om udfordringen følger!

Højt vibrerende fødevarer & en selvkærlig bevidsthedspraksis!

Du vil blive guidet, støttet og hjulpet på din rejse, hvor du får mulighed for at rense godt ud i din krop og i din energi, samtidig med du lærer at grounde dig selv, lytte til din krop og skabe mere balance!
 
Udfordringen forløber over ialt 28 dage og er bygget op således, at de første 14 dage er forberedelses-processen, hvor vi begynder at udfase fødevarer fra kosten, og lære om naturlig helbredelse af både krop, sind og sjæl – så vi er klar til 14 dage med dybdegående udrensning, regenerering og healing, hvor vi udelukkende indtager højtvibrerende fødevarer bestående af uforarbejdet raw food, frugt og grønt!
 
Et holistisk perspektiv
 
Foruden viden omkring de fysiologiske processer ved detox og regenerering, vil der gennem hele udfordringen også være fokus på de mentale og spirituelle aspekter af denne form for udrensning og naturlig helbredelse gennem højt vibrationelle fødevarer og en selvkærlig bevidsthedspraksis!

 

Der vil være guidede meditationer og fjernhealinger, så du også kan dykke ned i hvilke blokeringer og overbevisninger, der muligvis hidtil har forhindret dig i at skabe momentum i dit liv, leve sundt, overkomme gamle traumer og mønstre og komme af med eventuelle fysiske og psykiske skavanker!

Det er nu tid til at give slip på alt det gamle og invitere mere selvkærlighed og healing ind, så du kan begynde din rejse mod et sundere og mere balanceret liv – komme tættere på dine mål og drømme og stå endnu stærkere i dit eget lys – i fællesskab med en masse andre fantastiske sjæle!
 
Når jeg anvender begrebet holistisk om denne RawChallenge, skal det forstås som, at jeg anskuer sundhed og naturlig helbredelse udfra en helhed af flere forskellige perspektiver og faktorer, som ligeledes medtages i udfordringen.
 
Der er således fokus på både kost/ernæring, detox/regenerering, øget bevidsthed/mindset og den mere spirituelle del, hvor du får mulighed for at connecte til dig selv og din krop – så du bedre kan mærke dine egne behov og handle mod det liv, du ønsker at manifestere, og helbrede dig selv helt naturligt!!
 
Ny udgave, nyt navn
– hvorfor?!
 

Det bliver altså en helt ny form for udfordring denne gang – heraf det nye navn – med endnu mere inddragelse af det holistiske perspektiv på krop, sind og sjæl!

Det skyldes, at jeg efter de sidste snart 2 års mørke med død og ødelæggelse har opnået endnu vildere indsigt i, og dybere forståelse for, transformation, naturlig helbredelse, healing og balance – samt hvad det egentlig vil sige at blive slået helt tilbage – miste sin sundhed, alt dét man havde bygget op, miste sig selv – og igen at skulle kæmpe sig op – når livet for alvor spænder ben!

At skulle hive sig selv op fra så tungt og smertefuldt et sted, at man efterhånden praktisk talt har givet op, mistet lysten til livet, mistet troen på forbedring samt mistet al energi, motivation og handlekraft til overhovedet at kunne gøre bare NOGET – og blot står tilbage og føler sig fuldstændig pacificeret – selvom man kender alle de rigtige værktøjer og redskaber, men bare ikke KAN tage dem i brug!

MEN så alligevel formå, med bitte små skridt over tid, at bevæge sig langsomt igennem smerten, lukke den en smule ind, være med den, og begynde at finde vej fremad mod lys, håb og fornyet kærlighed til sig selv og til selve livet – trods smerten og den dualitet, der ligger deri – så en ny virkelighed kan begynde at manifestere sig!

Det har været, og er stadig, en meget lang og hård udviklingsproces, men også lærerig, forløsende og transcenderende – og det ER muligt at genvinde sin livslyst, sin tro, sin sundhed, sin handlekraft og begynde at transformere energierne, helbrede kroppen, sindet, selv når det hele falder på gulvet og man føler sig fuldstændig fortabt – og jeg vil hjertens gerne dele mine erfaringer med dig – og hjælpe DIG til at få fornyet energi i krop, sind og sjæl – endda ganske gratis – uanset hvor du lige nu er på din personlige rejse!

Lyder dette som noget for dig?

Så kom med i FB-gruppen;
 
 
Her kommer det hele nemlig til at foregå!
 
Inviter hjertens gerne andre nysgerrige sjæle med, som ønsker et healende energiboost – både fysisk, mentalt og spirituelt – sammen er vi stærkest!
 
Glæder mig til at se dig i gruppen!