Work In Balance – Pakkeforløb Til Virksomheder

Work In Balance

- Unikt skræddersyet stressforløb til corona-ramte virksomheder!

stress, arbejdsmiljø, corona, virksomhedspakke, stressforløb

Er din virksomhed også ramt af corona?

Oplever du også et stigende antal stressrelaterede symptomer hos dine medarbejdere på arbejdspladsen i denne tid?

Mange virksomhedsejere og medarbejdere befinder sig i en belastende og bekymrende situation, som er svær at manøvrere i – med sygemeldinger, omstruktureringer, hjemsendelser og ekstra pres på selve arbejdspladsen, hvor medarbejderne nu knokler endnu hårdere for at levere tilfredsstillende resultater og holde sig oven vande – og dette skaber enormt meget stress hos rigtig mange medarbejdere – måske du oplever det samme på din arbejdsplads?!

stress, arbejdsmiljø, corona, virksomhedspakke, stressforløb

Jeg har udviklet et koncept for virksomheder, kommuner og andre interessenter, der kunne have brug for støtte til at nedsætte stressniveauet på arbejdspladsen som følge af corona, og dermed reducere sygefraværet og opnå et bedre arbejdsmiljø i en presset tid som denne – og tilbyder således fra januar 2021 forløbet – Work In Balance – designet til hurtigt og effektivt at reducere stress hos den enkelte medarbejder – uanset om medarbejderen arbejder hjemmefra eller stadig befinder sig fysisk på arbejdspladsen.

Jeg er uddannet Cand.Pæd.Pæd.Psyk, META-Health Practitioner og Tankefeltterapeut – og har en praksis som holistisk behandler, hvor jeg kort fortalt hjælper mine klienter af med både fysiske og psykiske symptomer, og støtter dem til at skabe balance i livet, så de kan præstere efter bedste evne og udnytte deres fulde potentiale.

Jeg har specifikt til virksomheder sammensat en unik metode bestående af forskellige værktøjer og teknikker, som har en utrolig effektiv virkning ved at afbalancere det autonome nervesystem på meget kort tid, hvorfor metoden er særligt velegnet til at nedsætte stress!

stress, arbejdsmiljø, corona, virksomhedspakke, stressforløb

Forløbet bidrager til, at den enkelte medarbejder får mere fokus på sig selv, får luft for eventuelle blokerende tanker/mønstre og opnår en afslappet tilstand, hverigennem nervesystemet kan styrkes – der bliver i behandlingen skabt et pusterum samt øget opmærksomhed på at komme godt ned i kroppen, hvormed den enkelte opnår mere overskud og balance. For arbejdspladsen kan dette betyde mindre sygefravær, mere arbejdsglæde, et bedre arbejdsmiljø og en øget produktivitet! Forløbet kan også anvendes forebyggende ved at balancere nervesystemet inden eventuelle stressrelaterede symptomer tager over!

Hvordan foregår det?

Det foregår således, at jeg kommer ud til virksomheden i arbejdstiden, 1 dag om ugen, med mindre andet aftales, hvor medarbejderne på skift modtager en session á 30 min varighed. Er medarbejderne hjemsendte og arbejder hjemmefra, kører jeg ud til de forskellige medarbejdere, alt efter hvor i landet de bor – eller de kan komme til mig, alt efter hvad der virker bedst for den enkelte – forløbet er således fleksibelt og kan skræddersys til jeres behov.

Længde af forløb kan ligeledes aftales individuelt, alt efter hvad netop din virksomhed har behov for – jeg anbefaler dog et forløb på minimum 5 uger for bedst mulig resultat.

Prisen på forløbet udgør 555,- pr session pr medarbejder (normalpris 888,- pr session) – og hvor mange medarbejdere, der skal tilmeldes forløbet er op til dig!

Lyder dette som et interessant forløb for dig og dine medarbejdere, vil jeg gerne tilbyde en uforpligtende snak, hvor jeg fortæller mere om forløbet – og vi kan sammen afstemme, hvordan dette eventuelt kunne tilpasses netop jeres behov som arbejdsplads.

Kontakt mig på 28 26 04 44 eller pr mail; rawsomevibesdk@gmail.com

Glæder mig til at høre fra dig!

stress, arbejdsmiljø, corona, virksomhedspakke, stressforløb