Tankefeltterapi til Børn

Tankefeltterapi til børn

Børn er det mest dyrebare vi har – så derfor tilbyder jeg skræddersyede behandlinger og forløb til børn og unge i alle aldre. Tankefeltterapi er nemlig enormt effektivt til behandling af børn. 

Jo mindre barnet er, jo større behov er der ofte for at behandle forældrene eller den, der står barnet nærmest, først. På den måde ved forældrene, hvad barnet gennemgår, og det kan desuden have en meget positiv effekt på barnets helbredelse, at forældrene hjælpes af med deres eventuelle overbevisninger, angst og/eller skyldfølelse vedrørende barnets udfordringer.

Behandling kan også anvendes forebyggende, samt for at lære dit barn at håndtere egne følelser, få kontakt til kroppen og blive opmærksom på sig selv.

Hvad er Tankefeltterapi?

Tankefeltterapi er en fantastisk metode til at hjælpe børn med fx søvnproblemer, panikangst og generelle angstsymptomer såsom; ondt i maven, uro, bekymring, tristhed, stressymptomer samt tvangstanker og tvangshandlinger. Børn kan behandles for alle former for psykisk ubehag på lige fod med voksne. Læs mere om tankefeltterapi og hvad det kan bruges til her!

Behandlingen kan hjælpe barnet i forhold til omstændigheder, der kan fylde rigtig meget, men som kan være svært for barnet at sætte ord på, og som derfor har tendens til at sætte sig i kroppen og manifestere sig fysisk som psykisk – dette kan være i relation til sorg over tabet af venner, ved flytning, forældres skilsmisse, tabet af kæledyr, tabet af bedsteforældre eller sorg over større søskende, der flytter hjemmefra.

Tankefeltterapi har også vist sig enormt effektivt i forhold til angst for bestemte ting, såsom fx kirker, rugbrød, hunde, skolen, bedsteforældre, flyskræk, mm.

Behandlingen kan styrke selvværdet og selvtilliden, hvor barnet får mulighed for at opbygge et nyt positivt syn på sig selv!

Hvad kan Tankefeltterapi gøre for mit barn?

Tankefeltterapi kan hjælpe dit barn til at finde ro, tryghed, komme helt ned i kroppen, mærke sig selv, regulere følelser og genfinde glæde og balance – særligt i en svær tid som denne, med isolation og omstruktureringer i både hjemmet, skolen og diverse institutioner og sociale arrangementer – hvilket kan medføre frustration, tristhed, stress, forvirring og angst.

Efter sessionen lærer jeg dig og dit barn nogle simple teknikker, som han/hun selv kan bruge fremover – eller få hjælp til af dig – når det bliver nødvendigt og det hele bare bliver lidt for svært.

Tankefeltterapi til børn, behandling af børn, børn og angst

Udover cand.pæd.pæd.psyk og Tankefeltterapeut er jeg også uddannet pædagog og har erfaring indenfor både normal- og specialområdet – så dit barn er i trygge hænder her hos mig! 

Læs mere om mig og min baggrund her!

Hvor foregår det?

Behandling finder sted;

Banevænget 67

3550 Slangerup

– med mindre andet aftales. Jeg kan ligeledes komme til dig mod et mindre kørselstillæg – alt efter hvor du bor. Behandlingen kan også som noget helt nyt foregå online uden fysisk fremmøde.

Følg med på facebook-siden Tankefeltterapi & Holistisk Behandling – Lærke Sjøsten for løbende updates, ledige tider, adgang til gratis gruppe, mm. – Og læs gerne tidligere klienters udtalelser om behandlingen her, hvis du er blevet nysgerrig!

Priser

1 enkeltbehandling – 1200 kr

 300 kr – tilbud lige nu!

Under nedlukningen kører jeg som noget helt særligt et eksklusivt tilbud til børn og unge under 18 år til kun 300 kr. pr. session!

Tankefeltterapi til børn, behandling af børn, børn og angst

 

Har du spørgsmål?

Har dit barn brug for hjælp eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at skrive eller ringe og få en uforpligtende snak! Kontakt mig på en af nedenstående måder;

Send mig en mail;

Rawsomevibesdk@gmail.com

Skriv en besked til min facebookside;

RawsomeVibes

Kontakt mig direkte her;

Lærke Sjøsten

Send en sms eller ring på;
28 26 04 44

Lys & Kærlighed

Lærke