RawChallenge RawBalance, rawfood, lærke sjøsten rawsomevibes
Bloggen,  Holistisk Sundhed & Udvikling,  RawChallenge,  Spiritualitet

RawChallenge 🦋 RawBalance 2021

RawChallenge 2021

- Tør du udfordre dig selv?

SELVOM DEN AKTIVE DEL AF HEALINGSREJSEN NU ER AFSLUTTET, KAN DU SAGTENS KOMME GRATIS MED I GRUPPEN OG SUGE AL VIDEN TIL DIG, SOM LIGGER UNDER DE FORSKELLIGE VEJLEDNINGER OG VÆRE EN DEL AF DET FANTASTISKE FÆLLESKAB!

RAWCHALLENGE 🦋 RAWBALANCE er en holistisk raw vegan healingsrejse over 28 dage, hvor vi dykker ned i naturlig helbredelse af både krop, sind og sjæl – i et tempo, hvor du kan være med!

Jeg samarbejder i år med nogle fantastiske mennesker, som gerne vil bidrage med en masse fede ting, og du kan tjekke dem ud på min facebookside RawsomeVibes, hvis du er nysgerrig!

Udfordringen henvender sig til dig, der ønsker en mere balanceret, sundere og grønnere hverdag med nye positive vaner, så du kan stræbe efter at komme begrænsende overbevisninger og ukonstruktive handlemønstrer til livs – og i stedet opnå dine mål og drømme!
 
Når jeg anvender begrebet holistisk, skal det forstås som, at jeg anskuer sundhed og naturlig helbredelse udfra en helhed af flere forskellige perspektiver og faktorer, som i forskellig grad medtages i udfordringen.
 
Du vil blive guidet, støttet og hjulpet på din rejse, hvor du får mulighed for at rense godt ud i din krop og i din energi, samtidig med du lærer at grounde dig selv, lytte til din krop og skabe mere ro og balance! Du vil få mulighed for at connecte til dig selv og din krop – så du bedre kan mærke dine egne behov og handle mod det liv, du ønsker at manifestere, og helbrede dig selv helt naturligt!!
 
Udfordringen forløber over ialt 28 dage og er bygget op således, at de første 14 dage er forberedelses-processen, hvor vi begynder at udfase visse fødevarer fra kosten, samt lære om naturlig helbredelse af både krop, sind og sjæl – så vi er klar til 14 dage med dybdegående udrensning, regenerering og healing, hvor vi udelukkende indtager højtvibrerende fødevarer bestående af uforarbejdet raw food, frugt og grønt!
 
Du kan dog godt gå i gang med forberedelsen så tidligt som muligt, da det vil gøre processen meget nemmere i det lange løb – så gå gerne stille og roligt i gang allerede nu – især med at omstille dit mindset!
 
Vi skal altså rense godt ud i kroppen gennem helbredende plantebaseret kost og lære om kroppens fantastiske evne til at regenerere sig selv fra såvel psykiske som fysiske skavanker – og hvordan vi bedst muligt hjælper den på vej!
 
Foruden viden omkring de fysiologiske processer ved detox og regenerering, vil der gennem hele udfordringen også være fokus på den mere mentale og spirituelle del af at rense ud, højne vibrationer og transformere energi – vi skal nemlig som beskrevet rense ud i både krop, sind og sjæl!
 
Vi vil komme omkring emner som naturlig helbredelse, kost/ernæring, detox/regenerering, øget bevidsthed/mindset, selvkærlighed, forløsning af blokeringer/traumer, meditation, grounding og en masse andet nyttigt – så du bedst muligt kan manifestere det liv, du ønsker og dykke ned i, hvilke blokeringer, der muligvis hidtil har forhindret dig i at skabe momentum i dit liv, overkomme gamle traumer og mønstre og komme af med eventuelle fysiske og psykiske skavanker!
 
Det er nu tid til at give slip på alt det gamle og invitere mere selvkærlighed og healing ind, så du kan begynde din rejse mod et sundere og mere balanceret liv – og stå endnu stærkere i dit eget lys – i fællesskab med en masse andre fantastiske sjæle!
 

Du vil desuden få mulighed for; fede rabatter; indsigt i andres erfaringer indenfor området; ekspertinterviews; forslag og inspiration til en top lækker raw food kostplan, inklusiv opskrifter og budget; inspiration til veganske/plantebaserede retter i de to første uger, hvor vi forbereder os – samt et kæmpe hjertevarmt fælleskab med støtte, sparring og ubetinget kærlighed – som vil fortsætte efter udfordringen i gruppen 

RawsomeVibes! Vi mødes også 2 under udfordringen til RawPicnic i min have – det bliver super hyggeligt!
"Så skønt det var at joine RawChallenge og blive en del af et fællesskab med en helt klar ‘vi-står-sammen’- følelse.. Der var massere af vinger at blive taget ind under og man skulle ikke vente længe på at få svar på sine spørgsmål."
udtalelse, anmeldelse, alternativ behandling
Tidligere RawChallenge deltager
2018
"Gruppen var helt fantastisk! Det er den bedste FB-gruppe jeg til nu har deltaget i. Og så var jeg meget imponeret over hvor meget I som admins og raw-eksperter har stået til vores rådighed. Det har føles som om I tog virkelig hånd om os og også gad at tage de lidt svære samtaler der dukkede op undervejs + at I bidrag til at tonen blev ved med at være så god og respektfuld. Det var vildt godt!"
udtalelse, anmeldelse, alternativ behandling
Tidligere RawChallenge deltager
2018
“Den her challenge burde prøves af alle, som lider af en form for afhængighed, en frygt for mad eller en kærlighed for velvære, glæde og energi. Plus, at spise frugt er superskønt. Lækkert. Og hydrerende.”
udtalelse, anmeldelse, alternativ behandling
Tidligere RawChallenge deltager
2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *