Coaching

Prøvekaniner søges!

— Jeg søger pt ikke flere prøveklienter! —

Coaching, rådgivning, prøvekaniner, prøveklienter RawsomeVibes tilbyder personlig rådgivning og coaching i forhold til selvudvikling og personlig forandring, så du kan blive i stand til at opnå dine mål og leve det liv, du drømmer om – uanset om det omhandler et sundere helbred og et gladere liv, vægttab, mentale forandringsprocesser eller konkrete forhindringer og/eller omstændigheder i din tilværelse, som du føler står i vejen for dig og dit potentiale. I mit arbejde indtager jeg et holistisk perspektiv, der sætter fokus på helheden, og der arbejdes således også med de psykologiske og sociale faktorer, der hidtil kan have medvirket til ubevidst at fastholde dig i dit nuværende mønster.

Med min baggrund som cand.pæd.pæd.psyk kombineret med selvstudier, casestudies og mange års personlig erfaring indenfor livsstilsomlægning, naturlig healing, rawfood og mindset, ønsker jeg at videregive redskaber til, at du kan begynde at skabe det liv, du drømmer om, og jeg søger i denne forbindelse prøveklienter løbende over de næste 6 måneder til gratis opstartsforløb, så jeg kan udvikle samt implementere nye metoder i mine sessions.

Ønsker du at blive kontaktet angående at være prøveklient hos RawsomeVibes ved udviklings- og livsstilskonsulent Lærke Sjøsten, så tilmeld dig her, og du vil blive kontaktet pr. mail, når der er opstart på nye prøveforløb – et gratis tilbud til dig, der ønsker forandring i dit liv og er klar til at udforske dit fulde potentiale, uanset hvor du befinder dig på din rejse.

 

Tilmeld mig som prøveklient 

 

12 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *