Holistisk Coaching & Spirituel Vejledning

Har du også svært ved at overskue alle de muligheder, der findes for rådgivning, coaching og selvudvikling?

Jeg hjælper dig til at finde den helt rigtige løsning for netop dig!

 

Jeg tilbyder personlig rådgivning og coaching i forhold til selvudvikling og personlig forandring, så du kan blive i stand til at opnå dine mål og leve det liv, du drømmer om – uanset om det omhandler et sundere helbred og et gladere liv, vægttab, mentale forandringsprocesser og fysiologisk forbedring eller konkrete forhindringer og omstændigheder i din tilværelse, som du føler står i vejen for dig og dit potentiale.

I mit arbejde indtager jeg et holistisk perspektiv, der sætter fokus på helheden. Med min baggrund som cand.pæd.pæd.psyk kombineret med min personlige erfaring indenfor naturlig healing, rawfood, mindset og spiritualitet, ønsker jeg at videregive redskaber til, at du kan begynde at skabe det liv, du drømmer om, istedet for fortsat at leve det liv, du måske ofte drømmer dig væk fra i en travl hverdag!

Coach, Sundhedskonsulent, Spirituel Vejleder

Er du interesseret i at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig videre på din rejse, så send en besked til mig gennem min facebookside;

RawsomeVibes 

eller kontakt mig direkte her;

Lærke Sjøsten