RawsomeVibes, sundhed, selvkærlighed, fællesskab, holistisk rådgivning, spirituel vejledning
Om RawsomeVibes

Det Uperfekte Univers

Velkommen til RawsomeVibes

High Vibe - Selvudvikling - Vegansk livsstil - Sundhed - Raw Food - Plantebaseret Kost

RawsomeVibes er et high vibe online univers skabt af Lærke Sjøsten, der med humor, RawChallenge og en masse rå passion ønsker at inspirere og motivere dig hen imod en mere balanceret, selvkærlig, sundere, plantebaseret livsstil med fokus på personlig udvikling i et holistisk perspektiv!

Det uperfekte univers, hvor selvudvikling, sundhed & balance er i fokus! Du får motivation til at opnå mål og drømme, samt inspiration til en plantebaseret livsstil med frugt, grønt og kærlighed til både os selv, hinanden og resten af kloden!

Lærke Sjøsten, simpleRaw, RawChallenge menu, Selvudvikling, vegansk livsstil, raw food

For mig handler det om at formidle indhold og viden på en sjov og lettilgængelig måde, samt at vise virkeligheden som den er og skal være, nemlig uperfekt og ærlig! Jeg brænder for at inspirere andre mennesker til at leve en grønnere tilværelse i balance med naturen og med medfølelse overfor alle levende væsener, ikke mindst os selv! Det er min drøm at gøre en forskel for både dyr, mennesker og kloden, samt motivere til et all around sundere og gladere liv, hvor alt er muligt, så du kan skabe det liv du drømmer om – ikke det liv du drømmer dig væk fra – og stræbe efter at være den bedst mulige version af dig selv!

Jeg har personlig erfaring med regenerativ detox og har lagt min livsstil om, hvorved jeg er kommet livslange skavanker og ubalancer til livs, samt opnået resultater, som jeg ellers har kæmpet for i mange år. Selv lever jeg en vegansk, plantebaseret livsstil med meget fokus på selvkærlighed og naturlig healing i form af højt indtag af uforarbejdet frugt og grønt, samt fokus på en holistisk tilgang til sundhed og velvære, hvor både kropslige, mentale og ydre faktorer medtages i tænkningen.

Jeg er derudover uddannet kandidat i pædagogisk psykologi og beskæftiger mig primært med psykologi og sundhed, og tilbyder nu coaching i forhold til selvudvikling og personlig forandring, så du kan opnå dine mål og udnytte dit fulde potentiale i livet.

Udover siden her, har jeg skabt et community, som du kan joine ganske gratis, hvis du har lyst! Gruppen hedder RawsomeVibes og er et fællesskab for alle os RawsomeVibere, der går op i udvikling, selvkærlighed, naturlig healing og inspiration til en sundere og grønnere hverdag!

Communitiet er primært for folk, som har deltaget i RawChallenge, således at alle kender til grundstenene for fundamentet herinde, men her er er plads til alle! I behøver således til hverdag hverken at leve raw, vegansk, eller noget som helst andet, for at være en del af gruppen – blot I ønsker at skabe positive forandringer i jeres liv!

Vi motiverer hinanden til en mere balanceret livsstil med mere frugt, grønt og kærlighed til både os selv, hinanden og resten af kloden! Gruppen fungerer således som et frirum, hvor inspiration og støtte til at opnå mål og drømme samt stræben efter en sundere og gladere hverdag er i fokus. Her kan vi frit dele vores op- og nedture, søge råd og vejledning, og vi hjælper hinanden, uanset hvilken sti vi betræder, og hvor langt vi hver især er på vores transformations-rejse.

Nøgleordene er støtte, kommunikation, humor, fællesskab og motivation med en hjertevarm og kærlig tone! Kom med i fællesskabet her; RawsomeVibes

Velkommen til! Lad os skabe et fantastisk voksende HighVibe-community sammen!

Lys & Kærlighed
Lærke

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *