Mia sommer, Vegansk Madglæde, Plantebaseret kost
Bøger,  RawChallenge

Deltag i RawChallenge og få 25 % rabat på Vegansk Madglæde af Mia Sommer

Vegansk Madglæde af Mia Sommer - Tilmeld dig RawChallenge og få 25% rabat!

Mia sommer, Vegansk Madglæde, Plantebaseret kost

Der er super mange fede fordele og rabatter ved at deltage i den GRATIS holistiske udfordring RAWCHALLENGE 🦋 RAWBALANCE!!!

Lige nu får du fx 25% rabat på Mia Sommers bog Vegansk Madglæde, som har vundet prisen som Årets veganske udgivelse!!! Hvor fedt er det lige!

Så kan du allerede nu begynde at omstille din krop til sund plantebaseret kost inden vi går all in på de sidste 14 dage med ren raw food, frugt, grønt og masser af selvkærlig praksis!

Bogen indeholder over 100 opskrifter på plantebaseret mad – alt lige fra morgenmad, frokost, aftensmad og snacks til festlige lejligheder – så det er en bog der er lige så brugbar efter udfordringen, så du kan fortsætte med at integrere flere, lækre plantebaserede retter i din livsstil!

Der er fokus på velsmagende, nemme og sunde opskrifter, og der er masser af vejledning at hente, hvis man er ny i det grønne køkken!

Det bliver 28 dage med holistisk, naturlig healing af krop, sind og sjæl – og du er inviteret med! Vi starter 24. maj – læs mere om udfordringen HER!

Deltag ved at melde dig ind i gruppen RawChallenge 🦋 RawBalance

RawChallenge RawBalance, rawfood, lærke sjøsten rawsomevibes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *