cacao ceremoni
Holistisk Sundhed & Udvikling,  Spiritualitet,  Spirituelle Ceremonier

Cacao Ceremoni

11-02.2021

Trænger du også til selvomsorg, healing og fællesskabsfølelse, så kom med til CacaoCeremoni den 11.02.2021 kl. 11.11 – Det bliver en dag fyldt med kærlighed, healing og forløsning! Ceremonien vil have fokus på kærlighed – kærligheden til dig selv!
 
Det bliver en ceremoni, hvor vi skaber dybere forbindelse til os selv, vore hjerter, og vækker vores indre styrke og selvkærlighed!
 
Vi kommer blandt andet til at lave en guidet meditation, der vil fylde dig op med kærlighed. Du vil herigennem modtage healing, hvor vi går ind og forløser traumer relateret til dit indre barn.
 
Du vil derudover få en reading på et enkelkort specielt trukket til dig, samt modtage klarsyn fra universet kanaliseret gennem clairvoyante evner.
 
Den ceremonielle cacao hjælper dig til at åbne op for din hjerteenergi, så du bedre kan connecte med dit dybere jeg, din krop, din sjæl, din intuition – og være nærværende og tilstede i nuet.
 
Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din rejse og skabe et kærligt space, hvor du kan føle dig tryg og omfavnet i ubetinget kærlighed – så du kan styrke din forbindelse til dig selv!
 
PRAKTISK INFO:
 
Pris: 300 kr. (Normalpris 660 kr).
 
Tidspunkt: d. 11.02.2021 kl. 11.11 (kom 11 minutter før).
Ceremonien varer ca. 2,5 time!
 
→  Adresse: Slangerup – nærmere oplyses ved reservering.
 
Køb billet: reserver din plads i cirklen ved at betale 300 kr – Din reservation er først gældende, når betaling er fuldført.
 
→  Medbring: vandflaske, tæppe og behageligt tøj. Pude/underlag til at sidde på, da vi primært skal sidde på gulvet og du gerne skal sidde behageligt. Evt en personlig genstand, der betyder noget for dig – fx en krystal, et smykke eller noget helt tredje. Notesbog og kuglepen. Din egen personlige kop til Cacao, hvis du føler for det – ellers har vi almindelige kopper.
 
→ Undgå gerne at spise 4-6 timer inden ceremonien, og undlad ligeledes kaffe og mælk. Dette for at opnå kakaoens fulde effekt. Spis desuden gerne letfordøjeligt og naturligt i 1 døgn op til ceremonien.
 
→ Drik rigeligt vand.
 
 Der er begrænsede pladser – så claim din plads i cirklen nu, ved at skrive en besked til én af os!
 
Tilmeld dig ceremonien i begivenheden på facebook HER!
 
Jeg glæder mig til at se dig til denne magiske ceremoni! Ønsker du at komme med i gruppen RawsomeVibes, hvor der løbende vil komme flere ceremonier, både online og med fysisk fremmøde, så kom gratis med HER!
 
Lys & Kærlighed
Lærke