Body In Balance – 6 ugers holistisk forløb til stressramte sjæle!

Body In Balance

- 6 ugers holistisk forløb til stressramte sjæle!

stress, behandling af stress

Denne turbulente tid er rigtig svær for mange sjæle, som heraf udvikler stressrelaterede symptomer og blokeringer, fysiske som psykiske, der kan føre til overbelastning af hele energisystemet!

Måske du oplever manglende overskud, ekstrem træthed, bekymringer, stress og/eller sammenbrud – og har ekstra meget brug for hvile, samt redskaber til at komme igennem denne hårde corona-tid.

Jeg har derfor udviklet et koncept for stressramte sjæle, som i en presset tid som denne, har brug for ekstra ro og balance. Jeg har specifikt sammensat en unik metode bestående af holistiske værktøjer og teknikker indenfor tankefeltterapi og healing, som har en utrolig effektiv virkning ved at afbalancere det autonome nervesystem på meget kort tid, hvilket gør metoden særligt velegnet til at nedsætte stress!

Body In Balance forløbet har primært fokus på at komme godt ned i kroppen og bidrager til, at du får mere opmærksomhed på sig selv, opnår ro i dit energisystem, får luft for eventuelle blokerende tanke- og handlemønstre og opnår en afslappet tilstand, hverigennem nervesystemet kan genopbygges!

Der bliver i behandlingen skabt et meditativt og healende pusterum, hvormed din krops naturlige healingsprocesser kan igangsættes, så du bedre kan opnå overskud og balance. Forløbet kan også anvendes forebyggende ved at balancere nervesystemet og komme eventuelle stresssymptomer i forkøbet!

Forløbet lanceres fra januar 2021 – og du kan sikre dig en plads nu! Jeg har et begrænset antal pladser, da dette er et betaforløb og derfor udbydes til halv pris af normal behandlingspris! Det vil også sige, at jeg afprøver forløbet og intuitivt udvikler det undervejs alt efter dine individuelle behov og ønsker.

Jeg anbefaler et forløb på 6 uger, for bedst mulig regulering og afbalancering af dit nervesystem – men er der af den ene eller anden årsag ikke behov for hele 6 uger – eller er der behov for mere – så er forløbet fleksibelt og jeg tilrettelægger det individuelt efter, hvor du er i din proces. Du er således ikke bundet op på 6 uger, og vi kan justere og vurdere forløbet undervejs.

Føler du dig kaldet? Så ræk ud til mig på 28 26 04 44 eller gennem facebook, så vi kan aftale en indledende virtuel forsamtale, hvor du kan høre nærmere om forløbet, og jeg kan høre om dig og dine behov, så vi sammen kan afstemme, om der er et match – og i løbet af december håndplukker jeg de 10 sjæle, som modtager en plads!

Lidt om mig

Jeg er uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi, META-Health Practitioner og Tankefeltterapeut – og har en holistisk praksis, hvor jeg kort fortalt, gennem naturlig helbredelse af krop, sind og sjæl, hjælper mine klienter af med både fysiske som psykiske symptomer, og guider dem til at skabe balance i livet og leve i kærlighed udfra deres hjerteenergi.

Læs mere om holistisk behandling og tankefeltterapi her!