digitale nomader, rawsomecouple, veganer, backpackere, costa rica
Blog,  Rejser

RawsomeVibes rejser ud i verden!

4 måneders eventyr - digitale nomader!

Jeg har nu fundet min rawsome rejse-makker og til november tager vi i 4 måneder ud, hvor vibrationerne fører os hen! Vi starter formentlig i smukke Costa Rica i et raw-vegan-fruitarian community midt i naturens høje vibrationer fyldt af skønhed og kærlighed – omringet af et fantastisk dyreliv med aber, tukaner og det skønne dovendyr, som jeg i særdeleshed glæder mig til at møde!
rawsomecouple, rawfood, inspiration, love, relationship

Vi er klar på at følge vores drømme og tage på et fantastisk eventyr – og I kan følge med på vores rejse, hvor vi vil leve af frugt, mens vi udforsker livets mening, som for os handler om gennem indsigt, udvikling og passion at sprede kærlighed til alt levende på vores vej, samt inspirere og motivere alle jer derude til at gribe livet, gå efter jeres drømme, uanset hvilke det måtte være – og opnå et liv med overflåd af glæde, sundhed og velvære på alle mulige planer! Alt er muligt – og nu gør vi det!!!

Det bli’r spændende, det bli’r grænseoverskridende, det bli’r udviklende og det bli’r SÅ sjovt og anderledes!! Så følg med på instagram på både @RawsomeVibes og @RawsomeCouple og find ud af, om vi mon omkommer af næringsmangel undervejs!!